De Klussenier Jules Hofstra

De Klussenier Jules Hofstra
De Klussenier Jules Hofstra

Oosterscheldestraat 142
2652 JG Berkel en Rodenrijs

Dien uw aanvraag in »

010 223 11 20
06 2333 3279
juleshofstra@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 68171250

Mijn werk

Even voorstellen

Woont u in de omgeving van Berkel en Rodenrijs, Delft, Zoetermeer of Rotterdam? Hecht u waarde aan kwaliteit en waardeert u een vakman die klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel draagt? Dan bent u bij mij aan het juiste adres.

Mijn naam is Jules Hofstra en samen met mijn vrouw Sascha woon ik in Berkel en Rodenrijs. Mijn klusbedrijf is ook gevestigd in Berkel en Rodenrijs. Voor deze regio ben ik beschikbaar voor alle verbouw- en renovatiewerkzaamheden.

Ik heb veel ervaring in de renovatie- en verbouwbranche. Ik heb zelfs jarenlang een eigen goedlopend klusbedrijf gehad. Na wat omzwervingen kwam ik weer in loondienst terecht als servicemonteur. Naast mijn werk was ik nog steeds aan het verbouwen bij familie en bekenden. Ik besloot weer mijn eigen klusbedrijf te starten alleen dit keer zonder de administratieve romslomp. Als Klussenier word je ondersteund op het gebied van onder andere administratie en marketing. Erg fijn want ik kan mezelf nu gewoon bezighouden met klussen.

Waar kan ik u mee van dienst zijn? Ik kan nagenoeg alle werkzaamheden in en rond het huis uitvoeren. Bijvoorbeeld een volledige badkamer-, toilet- of keuken verbouwing, installatiewerk, timmerwerk en schilderwerk. Ik werk snel en efficiënt maar uiteraard zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen.

Neem gerust contact op om uw wensen te bespreken. Ik kom graag langs om de mogelijkheden in uw situatie door te spreken. U ontvangt van mij een vrijblijvende offerte en ik reken geen voorrijkosten. U ontvangen 12 maanden garantie op de geleverde werkzaamheden. Kijk voor meer informatie over mijn klusbedrijf in Berkel in Rodenrijs op www.klussenierjuleshofstra.nl

Dien uw aanvraag in »

Specialisaties

  • Badkamer renoveren of installeren
  • Keuken renoveren of installeren
  • Toilet renoveren of installeren
  • Schilderwerk
  • Onderhoudswerk

Beoordelingen van klanten

Prima vakman, denkt met je mee en is flexibel.Annemarie uit Zoetermeer
Positief, dat geldt ook voor de vragen 2 t/m 4. De knop werkt bij mij niet.L.F.M. uit Berkel en Rodenrijs
Werkt snel en kundigE.P. uit Rotterdam
Het begon niet goed omdat er miscommunicatie was met tegelzetter. Het eindresultaat is primaP uit Delft

Overtuigd? Dien uw aanvraag in »

 
Loading...