De Klussenier Jules Hofstra

De Klussenier Jules Hofstra
De Klussenier Jules Hofstra

Vlielandstraat 21
2809 SG Gouda

Dien uw aanvraag in »

0182 60 06 77
06 2333 3279
juleshofstra@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 68171250

Mijn werk

Even voorstellen

Woont u in de omgeving van Gouda, Waddinxveen, Nieuwerkerk aan den IJssel, Zoetermeer? Hecht u waarde aan kwaliteit en waardeert u een vakman die klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel draagt? Dan bent u bij mij aan het juiste adres.

Mijn naam is Jules Hofstra en samen met mijn vrouw Sascha woon ik in Gouda. Mijn klusbedrijf is ook gevestigd in Gouda. Voor deze regio ben ik beschikbaar voor alle verbouw- en renovatiewerkzaamheden.

Ik heb veel ervaring in de renovatie- en verbouwbranche. Ik heb zelf jarenlang een eigen goedlopend klusbedrijf gehad. Na wat omzwervingen kwam ik weer in loondienst terecht als servicemonteur. Naast mijn werk was ik nog steeds aan het verbouwen bij familie en bekenden. Ik besloot weer mijn eigen klusbedrijf te starten alleen dit keer zonder de administratieve romslomp. Als Klussenier word je ondersteund op het gebied van onder andere administratie en marketing. Erg fijn want ik kan mezelf nu gewoon bezighouden met klussen.

Waar kan ik u mee van dienst zijn? Ik kan nagenoeg alle werkzaamheden in en rond het huis uitvoeren. Bijvoorbeeld een volledige badkamer-, toilet- of keukenverbouwing, installatiewerk, timmerwerk en schilderwerk. Ik werk snel en efficiënt maar uiteraard zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen.

Neem gerust contact met mij op om uw wensen te bespreken. Ik kom graag langs om de mogelijkheden in uw situatie door te spreken. U ontvangt van mij een vrijblijvende offerte en ik reken geen voorrijkosten. U ontvangen 12 maanden garantie op de geleverde werkzaamheden. 

Dien uw aanvraag in »Bekijk meer op mijn website  

Specialisaties

  • Badkamer verbouwen of installeren
  • Keuken renoveren of installeren
  • Toilet renoveren of installeren
  • CV-ketel installeren
  • Schilderwerk

Beoordelingen van klanten

Positief, dat geldt ook voor de vragen 2 t/m 4. De knop werkt bij mij niet.L.F.M. uit Berkel en Rodenrijs
Prima vakman, denkt met je mee en is flexibel.Annemarie uit Zoetermeer
Prima vakman. Duidelijke communicatie. Probleem met stukadoor werd netjes afgehandeld.Jhm uit Gouda
Jules Hofstra is een fijne kerel die echt probeert je zo goed mogelijk te helpen en overall gesproken prima werk aflevert. Hij is bereid daarin ver te gaan. Zijn (aanstekelijke) enthousiasme heeft op een paar punten er wel toe geleid dat niet alles geheel kon worden waargemaakt (in overleg). Dat werd dus een beetje geven en nemen.Joris uit Capelle aan den IJssel
Met Jules Hofstra is het uitstekend werken. Hij houdt zich aan de afspraken en is daar ook duidelijk in. Voortdurend onderling overleg. Hij denkt mee over het eindresultaat. Wat wij als erg prettig hebben ervaren. Zeker voor herhaling vatbaar.John uit Zoetermeer
Vriendelijk en prettige samenwerkingA uit Gouda
Werkt snel en kundigE.P. uit Rotterdam
Het begon niet goed omdat er miscommunicatie was met tegelzetter. Het eindresultaat is primaP uit Delft

Overtuigd? Dien uw aanvraag in »

 
Loading...